sâmbătă, 28 februarie 2009

Star Fashion - Alex Velea


Vladinho : "Un artist in adevaratul sens al cuvantului, modest, canta bine, si danseaza super. Pe langa toate astea Alex Velea este unul dintre cei mai bine imbracati artisti romani. Un artist care a pornit de jos si a ajuns sus, da dovada ca are ceea ce multi stilisti sau vedete din Romania nu. BUN GUST!
Nu cred ca Alex Velea a fost vreodata criticat pentru felul in care se imbraca deoarece nu a dat motive. Mereu a combinat bine hainele, si a dat un aer de vedeta “de afara” cum s-ar spune. Cu revistele nu prea ma omor, dar pe internet Alex nu doar ca nu a fost criticat dar mereu a fost laudat pentru stilul sau vestimentar.Pe langa asta, Alex se ingrijeste cat mai bine de corpul lui asa ca orice haine pe el sta cum trebuie, este exact vedeta de care show-bizul nostru are nevoie din toate punctele de vedere. Insa eu imi adresez cateodata niste intrebari. Sa aiba Alex gusturi asa de bune? Sa fie vreun stilist in spatele acestui stil vestimentar? Voi ce parere aveti"

Un comentariu:

Unknown spunea...

Alex daca citesti asta as dori sa sti ca tu esti cel mai tare canntaret din lume si daca ai concerta in Ploiesti de revelion(2010-2011) mi s-ar implini visul.Te rog Constantinescu Cristina Ploiesti